Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT BEROR PÅ EN KLUVEN HJÄRNA

Mänskligheten  är  kluven,  liksom  hjärnan,
där det vänstra hjärnhalvan  tänker uträttar
den högra,och tvärtom, men  på vissa verkar
det  som  om  endast  ena   hjärnhalvan  är  i
funktion.
I den  genererande  metamorfosens  gryning
i  skapelsens  solljus, missades  en  empatisk
anknytning  mellan hjärnhalvorna, vi kanske
borde transplantera en koppling  mellan den
lilla och stora hjärnbarken på hälften av män-
skligheten.
                                       *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-29 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP