Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS TEXTER SOM HELST INTE BÖR LÄSAS AV SOMLIGA FÖR....

Det finns texter som helst inte bör läsas av
somliga,
för de kan inverka på deras psyken om än
inte  till  det  bättre  så  till  det  sämre.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-30 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP