Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simpa brukar av människor ses som oätlig fisk. Ibland får individen låta nöja sig med potatis, ris eller pasta om måltiden förefaller sakna tilltugg. Vatten sägs vara gratis, men är det väldigt sällan.


Dagens nya tankespråk 20150309



Alltid något, sade fiskaren som fått simpa på kroken.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-09 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förordet är här den verkliga behållningen.
Sjukt bra faktiskt. Det är värd lyftas fram som en egen text.
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP