Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdrag från en förvirrad hjärna

---


Under tiden som han sköt bilen ner för stupet satt Celia på en sten och rökte. Hon blinkade knappt när hon såg bilen försvinna.
-Ska vi gå? sa han
-Visst
De började gå längs vägen som ledde ner för berget, några korpar kraxade och på avstånd hörde de bruset från floden, långt där nere.
-Nu är vi äntligen försvunna på riktig sa han
Celia fimpade sin cigg och tittade på honom

-Nä, bara jag, sade hon hest, bara jag

---




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Roger VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-09 15:04



Bookmark and Share


  Anna H
Spännande! Oj vad med frågor denna lilla text väcker. Jag vill veta mer!
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP