Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att ta några exempel i högen.


Tänk bara så tråkigt det kunnat bli om...




...fiskare varit näthatare.
...det funnits tandtroll i skogen.
...kärleken haft ögon att se med.
...tolkningen varit ofri.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-19 18:35



Bookmark and Share


  Nanna X
jag tror faktiskt att kärleken ibland har ögon att se med. det är kanske lite tråkigt men kan hålla i längden.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP