Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En visa så småningom... KB


Stjärnljus

 


Stjärnljus, Stjärnljus.
Kom tindra mig åter.

Tills sol och måne stannar.
Och himlen av glädje gråter.

Min skugga vill bli två.
Se Ditt stjärnljus tindra.

Dina ögon är alltid nära.
Ditt ljus ville aldrig hindra.

Se mig i tidigt morgon dis.
När himlen salar viskar nu.

Då kyssa Din längan.
Så minnets löfte blir Du.

Stjärnljus, Stjärnljus.
Kom tindra mig åter.

Tills tårar torkas för evigt.
Då vingar av törne förlåter.

Och himlen av glädje gråter.

KB

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-20 03:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fina ord att begrunda.
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP