Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EU ländernas Dominoeffekten! Greklands finansminister Yanis Varoufaki öppnar möjligheterna för att stämma EU om landet slängs ut ur Eurosamarbetet.


Grekland -Super- Atena

Grekland har inte betalat skulden till IMF. De mörkaste scenarier för EU-länder.

Grekland trädde på tisdag i konkurs/standard mot Internationella valutafonden efter återbetalning av förfallande, Grekland säger bara att kan inte hedra mer, än 1,5 miljarder euro meddelade institutionen Washington, som citeras av AFP. Då så att urrycka sig elegant och inte deklarera sig i bankrutt går EJ sätta Grekland åt sida och exkludera från EU.

 

Super Atena Under de senaste 200 åren, grekerna gick in i standard 30 gånger. Nu kallas de att välja mellan åtstramning och lämna euroområdet. Grekiska företagare är rösten som gäller.

 Det finns över 5 000 sådana företag och enligt Romano-Grekland Handelskammaren verksamheten har över 7 miljarder euro så det finns inget antagande att Grekland kan gå i konkurs. 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-01 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP