Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte precis poesi kanske, men ändå "alltid något". O otålige, bida din tid och möjlig lycka skall stå dig bi.


Något litet om tacksamhet




Med tacksamhet
är det som med kärlek och vänskap.
Tacksamheten är en fågel
som flyger bäst otvungen.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-16 21:26



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis, inte
kuvad fri
rätt melodi
tycker vi!
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP