Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är just en Ingress i Längtan - skrivet av två själar. Hur "låta tiden stanna upp"


EN ÖMSINT DIALOG mellan en Man och en Quinna

 

EN ÖMSINT DIALOG mellan en Man och en Quinna

 

Mannen:
"låta mina kyssar vandra över din kropp .. . .. .. kyssa ditt ansikte. Din hals .. och smeka med finger topparna över din kropp ... låta tiden stanna upp när jag är nära dig. där finns bara du

 

nej .. jag tystar dina försök till att tala med kyssar .. med tunga ... ... läppar som möts.. ögon som tindrar. Blänker .. kroppar som omfamnar varandra ... rör sig i takt med varandra ... mot varandra och för varandra ... "

 

Quinnan:
Det känns som fler behöver förstå hur en nå en Quinna?

 

Håll min själ älskade. Du kyss alla delar av mig, lär mig att ta emot en riktig man om så bara i tanken, men det känns oavsett så nära ändå.... Jag tror det är närhet, att våga vara nära - är det Du ska lära mig, och jag tror att våga begära njutning och ta plats för egen del är det jag ska lära Dig.....

 

Käre KärleksVännen, just nu är jag ärligt så svag så jag är tacksam om Du erövrar mig, jag ger upp och ger mig TILL DIG, vill njuta Dina fingrar, Din ömhet, Din tunga, Din kropp, Din Du....

 

Du är magi och formlerna verkar i mig...

En dag kommer jag att darra i kåthet och flöda i Din underbara mun... Du kommer kyssa in Kärlek i mitt sköte... Gud jag kommer njuta för oss båda, ge Dig vulkanens kraft och magma, jag vet Din tunga kommer ge mig nytt liv....

 

Som stark Quinna vill jag sen erövra Dig... Du ska få vara så hård, så hård och darra som Du aldrig gjort förr...

 

Jag tror Du kommer att stöna mitt namn, jag tror Du kommer att....

 

Haha, nu minns jag inte.... Påminn mig igen och igen och igen... Jag älskar och värdesätter Dig och Dina ord. Tack att Du förstår och finns, jag vilar i Din famn... Tack....

 

Känn min mun kyssa Dig på hjärtat nu

 

Din Älskarinna

DominiQue

 

© Copyright
KärleksVännen & DominiQue NVC Costa
Text
at av två själar, varav den ena valt att vara anonym –
Jag kallar denne KärleksVännen.
Vi delar av vår Dialog,
ord som nu är vår Lycka för att Glädja fler.
Bild av mig skapad i en app.


________________________________
CYBER-VERNISSAGE
Välkommen även att se övrig grafik & foto


VEDIC ART by DominiQue 
DominiQues INSPIRATION & GRAFIK
 
PhotoMagic by DominiQue

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av DominiQueen
Läst 567 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-14 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen