Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här skulle det kunna stå en förklarande text, men den har fallit bort under århundradets lopp.


Dagens förklarade ord - tekanna




Tekanna, eller som vi säger i Havrefors, Tek-Anna. Det är ju för att hon fått för sig att specialisera sig på att teka. Utöver att hon ratar kaffi till förmån för te. Det går en massa märkliga historier kring Anna Louise Maude Christina Anderson. Det börjar redan vid födseln av hennes mormor Anna Louise Maude Christine Andersen. Men det är ju också en helt som annan historia. Den tar vi sen. Nu tittar vi på en alldeles vanlig teksituation. Och eftersom den är så vanlig står Anna över och visar sig sitta och virka ansiktsskkydd på en bänk exakt 3, 65 meter från den punkt där domaren för dagen finns placerad.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-18 09:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I Dagens förklarande ord - tekanna och i Efterlyser "poeter" i Fagersta har Du Något unikt på gång. Var rädd om det och fortsätt!
2015-07-20

  genni VIP
Jag ska sluta att dricka kaffe, inte bra för mig tror jag. Te är bättre. Själv föredrar jag grönt te med citrus smak och gärna med ingefära och honung i.
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP