Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturligtvis har även jag behov av mänsklig samvaro. Någon eller några som kan se på när jag lagar mat, tvättar, städar och diskar. Samt kan se oss äta tillsammans, åtminstone om de har livlig fantasi.


Smått cynisk betraktelse




Sällskap av teve
eller för den delen, radio
är att föredra framför ett levande väsen

som ofta nog
kräver uppmärksamhet
och att födas av annat än ren energi.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2015-07-28 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP