Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävlar.



Jävlar.

Hur kan jag vara så arg och besviken?


Jag får ingenting jag vill ha.
Det blir aldrig som jag vill.
Ingen förstår mig.
Alla bara sviker.
Den enda jag kan lita på är mig själv.


Det är därför jag är så arg och besviken.

Jävlar.




Övriga genrer av Lilja
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-04-19 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilja