Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RESPONS PÅ ARTIKEL i www.newsner.com: "Folk som svär är snyggare, sexigare och lugnare."


"Folk som svär är snyggare, sexigare och lugnare."

RESPONS PÅ ARTIKEL: 

Forskarna: Folk som svär är snyggare, sexigare och lugnare.

Ja jävlar det kände jag väl på mig...

Olika emotioner befrämjar olika funktioner.
Det är ganska enkelt.

Om vi vill hjälpa minnesfunktioner och slappna av är Mozart super.

Vill vi städa, funkar upptempo, glad sextiotalspop el dreamrave t.ex.

Vill vi riva och röja: lite aggresiv Hårdrock.

Vill vi bli förvirrade: exprimentell jazz ;-)

Det finns musik för allt och alla tillfällen, likaså är alla våra emotioner ändamålsenliga och en gåva rätt använt.

Fridens liljor - alla fina.
FUCK - HALLELUJA - så får vi hela spännvidden-

DominiQue


Lånad bild från artikeln i www.newsner.com

"– Vi är mer benägna att använda ”tabubelagda” ord när vi är känslosamma. Vi växer upp och lär oss vad de här orden innebär och genom att använda sig av dem när vi är känslosamma hjälper det oss att känna oss starkare, säger Stephens till Daily Mail."




Övriga genrer av DominiQueen
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-10 02:14



Bookmark and Share


    lory
Stark text !!! Bravo !
2015-09-01

  Lasseman VIP
Fan vad bra skrivet..
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen