Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Valfri melodi, gärna för stunden påfunnen. Att kunna sjunga och vara glad är minsann inte alla förunnat. Som i första filmen med Dirty Harry, där mördaren i bussen tvingar skolbarnen att sjunga 'Row, row, row your boat gently by the stream'


Varje dags sång





Det är torsdag idag
det är torsdag idag
trala la la, trala la la la la

det är just en sådan dag
som skänker mig så behag
solen skiner på mig
men även just på dig

för, det är torsdag idag
ja, det är torsdag idag
trala la la, tra la la la la




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-20 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP