Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var ytligt bekant med en expert och en amatör en gång i tiden, de var varandras motsatser såväl som likar oavsett vad de kallade sig för och ingen av dem ville gå i skola hos den andra.


Dagens aforism




Alla som skulle vilja kalla sig experter på något,
eller faktiskt gör det,
har alltid något att lära av rena amatörer.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-11 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP