Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR KÄRLEK ÅLDERSBEGRÄNSAS,KRIMINALISERAS OCH DIAGNOSTISERAS

I onaturliga samhällen  där  kärlek åldersbegränsas
kriminaliseras och diagnostiseras
kan  följden  endast  bli  sjuka  olyckliga  människor
som blir offer för läkemedelsindustrins ekonomiska
politik som kan jämföras  med  koncentrationsläger.
Myndighet som försöker  få  medborgarna  att avstå
ifrån de mest primitiva  begären  där  hjärtats  törst,
magens hunger, och könens kåthet, som är de natur-
ligt  ledande  drifterna  begår  ett  misstag  av  vilkas
följder man  dagligen  till  leda  kan  bevittna medan
allt som är dött och själlöst säljs och köps.
                                             *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-05 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP