Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill varna känsliga läsare! Ta inte denna text boktasvligen det är endast en ventilationstext!


Jämt och ständigt

Tveka inte ens, jag spottar på dig
"Jag förstod inte" Nej, det väntades inte heller
Sluta se så förvånad ut
Vad lipar du över? Du hade inte klarat en dag i mina skor
Smaka på min ångest som klöser dig med sylvassa klor!
Men du bara glor för du kan inget göra än att förhöra
Se upp innan jag får för mig att förstöra och förgöra
Eller varför inte förföra mina och dina demoner
Slukar dig hel med skalpellvassa tänder
Som en tvångstange uppstår vill jag strypa dig min vän
Tack, tack, goddag, goddag, se upp krashen kommer
Piller och rakblad, inom en annan fasad
Jag krossar dig som en söndrig fönsterruta
Sparkar ut dina tänder snittar fram ett leende och säger tack och adjö
Men bara mentalt, brutalt, oralt som ett bloss du tar, drar och far, är du klar?
Punda som en råtta och kalla mig en idiot, idiotin har nått en ny nivå men än är inget uppnått!
Lilla vän le och ta emot kulan i din panna, och sanna mina ord för jag KROSSAR dig verbalt och förbereder mig för ett nytt besök hos psykiatrin
Jävla svin, dags att lida pin du klarar inte av mina ord så varför skulle du klara av mitt mentala jag?

Jag krossar min egna spegelbild för jag är trött på mitt egna uppstoppade leende, poppar lyckopiller och spiller ut mitt egna vett, mitt egna sätt att nå sunt förnuft innan jag körs in till akuten för ännu en tid för slutenvården.
Kräker ur mig alla ord ur detta jävla svin till individ, se så lid och le åt din egna bild, spegelbild
Du blir vild helt utan gränser med helt jävla psykotiska, narcissistiska tankar som BANKAR i din skalle
Se upp innan du faller då ångesten brinner som levander marschaller
Helt lönlös situation, ett handikapp endast en nummerlapp
Tapp tapp, systemet informeras, förmedlas och du integreras
Jag blir helt jävla illamående men än är jag stående och förstående
En äkta realist med en sadist till hjärna, gärna klagar jag men du bara gråter
Håll käften du fattar ingenting ett endaste sving och du ligger på golvet
Helt golvad av mitt eget sinne, helt jävla sinnesrubbad!
Vansinnig nog att lägga ut en annons för att sälja mitt egna självmord!
Som en radioaktiv BOMB skakar jag upp era egna känslor för att ni ens ska komma i närheten av mina egna
Radioaktiv för lugnet före stormen återkommer!
Likt när jag skriver denna monstertext och nu den inkommer!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av SvartLjus
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-21 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus