Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av många teorier


SKILLNAD MELLAN DIKT O VERKLIGHET ÄR HÅRFIN I TEORI/PRAKTIK

En identitetsstörd yngling  förevigar  sig  i  sin
egenmäktighet till en figur ur en film att privat
göra huvudrollen efter att sett för många "Star-
warsfilmer" Skillnaden mellan Dikt och verklig-
het är hårfin i teori och praktik.
                                        *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-23 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP