Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi tog farväl

 

 

 

och vi vandrade upp till fjällets topp

utsikten så hänförande vacker

inbäddad i grönska låg sjöarna stilla

 

och vi kramade varandra hårt och tätt

ingen av oss ville släppa taget

omkring oss var världen viskande tyst

 

och vi stod intill varandra en stund

insöp den lugnande doften av natur

väntande på avskedets sista stund

 

och vi visste redan då att allt var över

omkring oss låg fjället i solig skugga

färdig för vila inför nattens ankomst

 

och vi skildes åt i fjällrikets värld

bredvid oss skrek räven sin sång

inte heller den ville höra ordet farväl

 

och vi vandrade vägen ner

inte längre tätt intill

vårt farväl ekade i tyst värld

 

och utsikten var fortfarande

så hänförande vacker

räven skrek sin sång

 




Övriga genrer av Liten Karin
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-04-24 23:08



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Usch dessa avsked....men du skriver så fint....och naturen som spelar med i känslan är så fint.
Mycket vackert!
kram Yvonne
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin