Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM VÄGEN

OMVÄGEN

Möjligheternas väg?




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-30 10:55



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så klokt!! Sann visdom käre same.
Love your Words.
Road to Love
DominiQue
2016-05-02

  S-E Forslin/same
Endast hjärntvättade går aldrig vilse.
Endast den med otvättad hjärna, de lyckligt fria, finner obesudlade skatter av oskattbart värde - vid sidan av upptrampad stig..
2016-05-02

  DominiQueen
Tack Daire och Marita.
2015-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Några få ord med stort innehåll!
Bra.
2015-11-30

    ej medlem längre
Och så bryts en bit åter loss från det vanliga tänket. Elegant!
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen