Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sir Athur Conan Doyle har sagt något liknande i en novell om Sherlock Holmes. En av texterna alltså.


Några parafraser, aforismer





1.
Det har redan i glömska fallit,
vad som omtalades nyss.

2.
De flesta av förklaringar framstår som självklara,
först då de har förklarats.

3.
En del gester förstår jag mig på,
först då jag använder mig av dem.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2015-12-05 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP