Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love/Evol Live/Evil

Välj mig, o livet jag lever
Välj honom, o döden jag dör

Välj livet, o livet jag lever
Välj döden, o döden jag dör

Gränsen mellan liv och död har aldrig varit tydligare




Övriga genrer (Aforism) av SvartLjus
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-07 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus