Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eller hur? Eller tvärtom... :-)


LINJÄR PARADOX


OKAY - Du tycker så, och jag ser det tvärtom
- men värderingar om rätt och fel, högt och lågt
är en ack så mänsklig syssla så låt oss säga
att vi är överens, dvs på samma linje ;-)

 


© text & selfi: DominiQue NVC Costa
30 arlan 2016 eft.Kr
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 

PS

hette det inte:

"Opposites Attract"

?

DS

 




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-30 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen