Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack, Tack ni är inte många - men ni finns ni med HÖGRE STANDARD och väckta uppresta själar.


.........MÄNNEN ~ VÅRA HJÄLTAR...

Ååå tårarna rinner, än är inte den siste hjälten död.

Tack.

 

___________________________________
© ORD & COLLAGE
DominiQue NVC Costa
23 aftonen, andra månaden, nära vår
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr
OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 

 

EN HYLLNING TILL DET ÄDLA I RIKTIGA MÄNS HJÄRTAN




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 597 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-23 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen