Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 000 irakier från tyskland återvänder sig varje månad tillbacka i mån av deras hem trakter befrias på IS islamiska staten, Medan pågår en höger radikalisering i Tyskland.


Tyskland vill skjuta invandrare som kommer in illegalt.



 

Regionala val i tre tyska delstater. Parti vars främsta säger illegala invandrare måste skjutas vid gränsen är favoriten.Frauke Petry

Omkring 13 miljoner tyskar kallas till valurnorna på söndag i regionala val som hölls i delstaterna Rheinland-Pfalz, Baden-Württemberg och Sachsen-Anhalt, kan valet markera början till slutet för förbundskansler Angela Merkel.

 

 

En ledare i Tyskland extremist lagen kräver polisen att skjuta illegala invandrare som: Om det behövs använder vapen

Frauke Petry, ledare för partiet Alternativ för Tyskland, sade att gränspolisen ska kunna skjuta dem invandrare som kommer in illegalt.

Uttalanden av politiska ledare har fört kritik från kollegor, men vi hjälpare som håller med henne. Frauke, i åldern 40, gjorde uttalanden vid ett politiskt möte förra helgen i Hannover.

"Polisen måste stoppa migranter som korsar gränsen illegalt i Österrike och, om nödvändigt, för att använda vapnet. Denna lag säger. Inte heller vill jag detta, är användningen av skjutvapen den ultimata lösningen. " Han sade Frauke Petry de från Mann Morgen, enligt The Independent.

De har varit mest våldsamma kommentarer till den öppna dörrens politik praktiseras av Angela Merkel, analytiker notera. Alternativ för Tyskland började som ett EU-skeptiskt parti, men nu vänder sig till längst till höger är främlingsfientliga tendenser.

Sedan september förra året i Tyskland finns över en miljon invandrare. I en undersökning som publicerades i förra veckan 40 % av tyskarna vill Merkel att avgå idé är. APG AA förtroende människor anlände till 15 %.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-13 16:32



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
surprise
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP