Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Insikt


. . . . . . . . . . . . SPÖKEN

 

De gör ingen illa
De bara skakar om normer

 

 

 

 

___________________________________
© ORD
DominiQue NVC Costa
Arla 15 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

 

lånad bild: Spöket Laban

 

OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 

 




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-15 08:14



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack snälla och alltid så kloka Poetsyster Marita. :-)

Meningen kom till mig i sömnen, så jag bara tog typ diktamen ;/)

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort budskap!
Bravo.
2016-03-15

  DominiQueen
Tack Thekid71
och bra om vi ej fruktar :-)

Blessed DominiQue
2016-03-15

  Thekid71
Haha jo men visst är det så.
Kort men innehållsrik.
2016-03-15

  DominiQueen
Tack mike, underbar tolkning

Blessed be
DominiQue
2016-03-15

  mike irow
orden har innehåll i få ord!!1
och kraft!!!!!
att vinna över ett krig...
SPÖKEN
bra att visa oss att vi lever än....
än instängda?...måhända?...
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen