Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


InbillningsSjuk skapar inget sunt. KärleksRealism är friskt och en god mylla för äkta möte i Sann Kärlek.


EN KÄRLEKENS KREATÖR

 

Där inte Kärleken fanns, skapade jag den. Jag var illusionisten.
Idag är jag realist och än tror jag på Kärleken. Äkta kärlek.
Jag vet inte hur. Men att.

DominiQue

____________________________________________________________

© ORD & FOTO - Se stor bild - Hämta andan
DominiQue NVC Costa
Våren 28 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-29 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen