Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om vi alla fick inre frid, trygghet, kärlek, hälsa och Lycka. Det önskar jag oss.


___©__ EN STÖTTANDE QUINNA

 

Visst kan det känns hopplöst i vissa stunder
eller faser
men då hjälper det att hoppa ur tidspåret
så får vi perspektiv,

allt verkar gå i cykler,
årstiderna,
växandet,
och efter regn kommer solsken
och

 "Imse vimse spindel klättrar upp igen"

tror en som jag på själens odödlighet
är det inte ens farligt att dö,
mer är sorgen som kan uppstå vid separation,
även mediala som har fortsatt kontakt sörjer..

Ge inte upp
Hav
Tillit till processen

 

Är det olidligt?
Frustrerande
Jag hoppas innerligt
att tiden då känns rusa lite extra fort

jag vill ej Du eller jag ska lida,
men tyvärr är det en del av livet,
och som vi vet överlever
vi blir vi bara starkare.

Se det som växtvärk
mina kära medvandrare
och ja livet är inte rättvist
och det suger

T I L L I T

Tillåt sorgen
Andas
Möt
Lyssna
Håll om

 

Nej, ingen mera självdistans
Nu fodras närvaro
och kärlek, massa kärlek
♥  S J Ä L V N Ä R V A R O  ♥
att möta och värna sig själv
Vara ett och nära sitt hjärta
Älska inifrån och ut

Andas
Fokusera på möjligheter
Rikta fokus på det som stärker
och gör Dig glad
så orkar Du med Din utmaning
lite lättare

Eller bara
VILA
och
andas

När Dig med hopp
God musik som gör Dig lättare till sinnet
Ät något mjukt och gott
Krama ett djur
Prata med ett litet barn
ALLT SOM ÄR OFÖRSTÄLLT
prestigelöst och äkta

Doftat på blommor

Come on käre Du
Det är vår

Solen lyser upp vårt mörker
Låt det läka, låt det ske

Du växer nu
Styrka, Ljus och Kärlek
önskar jag Dig
Dig och Mig
Alla!

K Ä R L E K


______________________________________________

© ORD
DominiQue NVC Costa
Våren 30 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

Lånad bild - visst tänds ljuset då vi älskar?


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥


Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 




Övriga genrer av DominiQueen
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-30 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen