Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är - räcker inte det?


LUSTIGA FRÅGAN: VEM ÄR DU?


I Am what I Am, nothing less nothing more... Definitioner är bara nödlösningar, ängsliga ekon av andras förväntningar.

 

 

 

 

______________________________________________

© FOTO på mig 2010, tagit av min avlidna vän och fotograf Anna
© ORD DominiQue NVC Costa
Våren 4 April
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 418 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-04 03:51



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack in effigie, absoluta, ja det landar lite nyfiket bra.. Tack

Tack Max, älskar den frasen "I det you" det nära skärskådande mötet. Ja fån vad glömskan har vid denna jordetrögma typ drunknat i helg gravitation, men vet vi kan flyga jätte än så.. positivt fokus är angeläget.
Tack min vise vacker vän igen

Tack Maria så sant inget är statiskt det regida är bara stagnerat energi, tack kloka fina Quinoa.

ljus och till oss TACK
DominiQue
2016-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Visst är frågan lustig, svaret beror ju på när frågan ställs efter som vi utvecklas varje dag!



2016-04-04

    Max Poisé
Tänker på Avatar!

I can see you...

En fråga vilka vi är?
Mänskligheten näst svåraste fråga efter "vad är meningen med livet"

Under små korta ögonblick under livets rutinfasad upplever vi att det kanske find en mening och plötsligt kan vi utskilja att skuggan som ritas upp på väggen är mig själv. Men vi har ju en tendens att både glömma och förtränga för av nån förbannad anledning lyssnar vår hjärna hellre till allehanda negationer!
2016-04-04

  in effigie VIP
Fint. och alla vi är....absoluta.
2016-04-04

  DominiQueen
Precis Stranberg! Jag ogillar den frågan: Vem Är Du? Känns uppfodrande, jag låter ingen påbörja en scanning av mig. Jag säger det jag vill om min person på mina villkor, och till de jag har tillit till.
Jag är inget nöjesfält, där en nyfiken allmänhet på det lite udda, bara kan grabba tag för att den vill bli underhållen.. Nyfikna intervjuare, vad ger dem mig?

Ja det är bra om de som ställer frågan själva vet vilka de är, då kunde de ju introducera sig och bemötta ödmjukt varför de undrar och OM de får ställa så pass intima frågor.

Tack för Din kloka kommentar min käre vän.
Hihi God Natt då en tredje gång nu i Arlan haha
DominiQue

2016-04-04

    ej medlem längre
Kanske man ska ställa sig frågan 'vem är jag?' mer ofta än att fråga andra vem är du. Då tror jag vi skulle få en bättre värld...på något sätt.
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen