Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Boktips...


Livet sett från den mörka sidan

Christoffer Carlsson...kriminolog

Fallet Vincent Franke...debuten
Den enögda kaninen


De första tre av fyra om Leo Junker

Den osynlige mannen från Salem
Den fallande detektiven
Mästare, väktare, lögnare, vän




Övriga genrer av Fale Bure VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-19 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP