Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ORDET ÄR FRITT - ORDET ÄR DITT

JUST DET! Ditt. :-)

 

..så vad vill Du säga? Vad är det absolut spontana Du kom på?

som om inga begränsningar fanns?

 

KOMMENTERA GÄRNA! 

Ordet är fritt - Ordet är Ditt!

 

Långt, kort - Du bestämmer!

 




Övriga genrer av DominiQueen
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-28 00:57



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbart Lars

High 5 :-)

LOVELIGHT
DominiQue
2016-04-28

  Lars Hedlin
KÄRLEK!
2016-04-28

  DominiQueen
Och Du, min förste

Tack, same

LOVELIGHT
DominiQue
2016-04-28

  S-E Forslin/same
DU! :-)
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen