Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstånd

Vet du

Du är så irriterande

så jobbig

det går inte

att få bort dig

men

















Förlora dig går.........




Övriga genrer av Loveu2
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-05-04 21:31



Bookmark and Share


  mjuk
Heeeeelt underbar.Denna blir en favorit.Toppen !!
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Loveu2