Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TEST ??? Testar att lägga upp ljudfil

Har bifogad röstfil hoppas det funkar? Jag kan ej kolla från mobil el iPad. Hojta till första som hört. Megatack. Ljud och Kärlek  ;-)

DominiQue

TILLÄGG: TACK - verifierat

Tack till ♥ Rondell - det funkade!!!




Övriga genrer av DominiQueen
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-02 01:31



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Alla fina :-)
Ljud och kärlek
DominiQue
2016-05-02

  Alexander Gustafsson
du har en fin röst

2016-05-02

  Valkyria-Fatale
Var har du ljudfilen? Jag ser inget att klicka på.
2016-05-02

  Alysse VIP
Helt underbar bild av två sötnosar i naturens ljuvliga vårskepnad!
2016-05-02

  DominiQueen
Tusen Tack kära Rondell, vad kul, då ska jag läsa in dikter.. Zuzz gott
Ljuskramar
DominiQue


2016-05-02

  rondell
Hallå!!! Jsg hör dig i vitsippsbacken :))
Bravo..det funks:) kram godnatt
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen