Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


WHITE SHADOW

if you see a White Shadow - it is probably an Angel

 

© DominiQue




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-24 16:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes and i could be a reflection of you :)
2016-06-03

  Solstrale VIP
Det är din själ som är din jordeängel! :)
2016-05-26

  Peter Stjerngrim VIP
Vackert förmedlad tanke ...
2016-05-25

  S-E Forslin/same
ÅÅÅh, en helig varelse från himlen att önska nära ...
2016-05-25

  erkki
It might be so
me or you?
what to do?
2016-05-24

  ULJO
Så är det, nattens ängel med vita vingar som vakar över livet
2016-05-24

  Eva Langrath VIP
Tycker om samklangen i orden och bilden
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen