Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som att gå på museum eller galleri, lyssna på musik, se på de sköna konsterna, som de tar sig uttryck och tänka eller känna att sådär skulle jag också göra det, om blott talangen eller träningen låg bakom mig och inte framför mig.


Dagens aforism - en sådan kärlek till, förälskelse i



När någon är underbar
utan att som uttala orden själv,
kommer ändå känslan av att vara det,
till uttryck genom andra.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-11 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP