Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Kan inte visa mig stark,
vet inte hur man gör.
Jag går omkring på denna mark,
och bara förstör och förstör..




Övriga genrer av Fallenängel
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-13 12:20



Bookmark and Share


    Zozzie
Så fina texter du sikriver. Jag gillar dem verkligen.
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Fallenängel
Fallenängel