Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLMÄNBILDAT

Tämjda och lydiga offrar de den lilla stolthet

och människovärde de har,till att lyda under

en falsk pamflett som går under benämningen

"allmänbildning" och vad det blir av ett sådant

land och dess befolkning kunde sådana som

Hitler,Stalin,Mao,Franco,Kim jon yung,mfl

uträkna.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-05 00:01



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
tja ! i vart fall visste vi var vi hadde varann !
2016-10-05

    ej medlem längre
kina var bättre innan. confusianismen var en bra utbildning.
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP