Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


~~~~~~~~~~~~V I C T O R I A~~~~~~~~~~~


EN HAND ÖVER MÖRKA VATTEN - MOD SUPERIOR

♥ törst

ceremoni

MOD SUPERIOR

JORDEN, BÖRDIG
T I L L G Å N G A R

HIMMEL BLÅ
MOLN FLUFFIG VITA
...och randiga...

Molnen...
Ser...

Jorden torr som en fårad kvinna
En frigid jord, frön skrynklas av törst
Himlen grå som en militär exersis
En imperial betäckare, monetära övergrepp

Under marken, i brunnen, i sjön, i havet
I ån, i älven, i bäcken, i mörka vatten
finns livet, sanningen och ringar av emotion
Vem förstår vattenspråket, nu när det mörkas?

Vet Du? Minns Du? Vill Du höra vattnet rinna?
Tala? Men så lyssna då, och tänd ett ljus!

Moder Fader son dotter kött själ
Superior ~ jag åkallar jorden

Ett stort ljus tack.

Ä ."kr"'
ÄÄjlöÖÖ.ÄÄÄÄÄ.ÄÄ..

Kronan, Dollarn, Euron
K o L L a P s
Rotvältan

"Berg sjunken - Djup stån opp"?

- Ska vi bada?
- Var?
"Höga berg och djupa dalar"

Van dal

Ve den

Välsigne den

{$ £€ BRANT RINNER BLODAT VATTEN $$$} .

...
Ved i eld
Renande eld
FörtärAnde eld
SanerAnde eld

Hett, kokat, renat
Vatten
Lutar, riktar en fåra
Välsignar nytt flöde

Renad är jorden
Välsignar skötes fuktiga mylla

Klar är blicken

Sann är vädjan

Stark är kärleken

~ & ~

Klara vatten

Frid Clary, allt klarnar, stillas
Strimmor av ljus
God morgonrodnad

Speglande reflexer
Vatten, vatten, stilla vatten

Själklar
Självklar
Klart porlande vatten
Friskt
Fritt vårflöde, flod
Flödande, klart,
Friskt, klart
Fri, svalkande
Svalkad
Ren
iii
Fria vatten

En hand ur vattnets väsen
tar form
Sträcker sig uppåt
Ur floden av ljust flöde
Vattenhandens härskare
I segertecken

 VattenAnden

GOTT

Vita fredsfanor
Där är vår blick
Nu


_________
Och Ditt namn är..
?
"Helga vare Ditt namn"


Alla goda ting är tre
Tre féer
Tre vise män
Träenighet
TRE

TRO HOPP KÄRLEK

© Ord & Grafik DominiQue NVC Costa
Foto, vattenkraft med Tack till Helené Uppman

 

.................
OBS!
Är i kontemplation och Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥ Lyckoönskningar, kärlek till Dig och ha det underbart Gott!. Tack att Du läste ända hit. LoveBless ♥

 Love is all you need

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av DominiQueen
Läst 528 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-06 08:05



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Friskt, flödande mantra med hopp om framtiden!
2016-10-06

  Lars Hedlin
Verkligen bra skriftat ..starkt och upplysande
2016-10-06

  Solstrale VIP
Otroligt begåvat skrivet du är fenomenalt skicklig på att belysa skeenden och gestalta känslor! Tackar för du gett oss läsare denna! :) <3
2016-10-06

  S-E Forslin/same
BRA gestaltat: Obegripligheten rymmer mer än utrymmet.
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen