Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SANNA SANNINGEN OM DEMOKRATINS STATUS I SVERIGE

Nepotism och korruption har god nytta av varandra
och syns ofta ute hand i hand, i  större  sammanhang.

Man kan påstå att  de  är  besläktade, med  likvärdigt
ohederliga karaktärer,där plutokraternas inflytande
är oemotståndligt.

Även  om  allmän  rösträtt  gälla i en  demokrati  och
något  inte  riktigt  passar  in, ges det dispens bakom 
lyckta dörrar i en tyst diplomatis anda.

( Decemberöverenskommelsen 2014 som bevisligen
solkat och svärtat den svenska demokratins status )
-

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-11 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP