Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild : Göran Greider journalist,författare,chefsred på Dalademokraten


PEDDOFOBINS ORSAK INOM BARNOMSORGEN

Hur kommer det sig att så  få  eller  inga män
alls vågar jobba inom barnomsorgen ?

- Detta  beror  huvudsakligen  på  kvinnornas
peddofobi i betraktelsen av barn som sexuellt
attraktiva varelser.

Så det är kvinnorna själva som.....

-Ingen tvekan om det !  de  avslöjar  sig själva
just genom sina egna tankar och projicerande
misstänkliggöranden, och man  kan  se  det  i
deras  ögon om och när  de  vågar  se  någon i
ögonen.

Skulle man börja fråga barn  vad deras  dagis-
fröknar  sagt  till  dessa små, skulle  man  säk-
ert häpna.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-19 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP