Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMENTAREN SOM BÖRJADE KOMMENTERA SIN EGEN KOMMENTAR

När kommentarer sprider sig som ringar på
vattenytan och kommenterar kommentaren
på  kommentaren  tills  kommentarerna
kommenterar sig själva och tappar bort sig i
vad de egentligen började  kommentera  om,
blir det en monolog istället för dialog.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-22 16:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Att sluta komma
Innan man (om)kommit"
:)
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP