Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November-2016-fnurla

 

 

Störst av allt är den

som är liten i orden

men stor i handling

verkar för jämlikhet fred

frihet för liten som stor




Övriga genrer av Fale Bure VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-20 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra ordat ...många är ju stor i orden men liten på jorden!
2016-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP