Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMENTARERNAS ARGUMENTERANDE PARADOXER

Den hyperbola litotes av paradoxer som likaleds kan omvandlas till en litotes av den hyperbola betraktelsen som därmed ställer bådas argumentation i en "pro el contra"position,där endast ett probatio evidentia åtföljd av ett refurtatio avgör dess logos evidens,all annan överflödig resonans utgörs i avsaknad av logisk argumentation och resulterar endast i ett planlöst sladder och pladder som för att påvisa sin egen existens.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-04 16:55



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ya ! Men de ska bli lappskojs få göra slarvsylta å köttfärs av en sådan argumenterande kommentar vars pyttipannaliknande resultat gör att det förmodligen bara blir pannkaka av alltihop.
2016-12-04

    Sefarge VIP
"Bull Shit happens"
You know.
;)
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP