Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
historia ska skrivas i morgon...•


Imorgon är beräknat en miljon demonstranter i Rumänien.

 

http://onlinepeulita.com/klaus-iohannis-un-tun-de-15-miliarde-de-euro-pentru-ai-lui/

 

  • Jag täcker inte längre för den svåra situationen i Rumäniens skriftlig detta är politik och jag har lovad ej blanda mig inte deras politik men vist följer på internet,
  • om kultur under dessa omständigheter lämpas inte mera det är förbi de tider då det var som borta när alla regionerna tävlade med varandra vad de är duktiga i traditioner.
  • Jag är orolig, hela världen är orolig, men vad ska vi göra? på ”Vlad Tepes” tid man kunde lämna en pokal med guld pengar på gatan och ingen som tagit den!
  • Omtänksamt Ryssland, Putin "orolig" av protester i Rumänien. Moskvas meddelande till ledare i Bukarest."Det verkar som rumänska ledarna har lämnat, så bäras på våg"Vi uttrycker vårt förtroende att mitt i växande spänningar som flödar över i gatorna i städer, ledare i Rumänien kommer att hitta ett sätt att förhindra att en fördjupning av Division i samhället och kommer att lösa den komplicerade situationen för närvarande på grundval av konstitutionen och lagarna i Rumänien. Ur den förutsättningen att tvister mellan motstridiga politiska krafter akut kan lösas bara genom politiskt och demokratiskt sätt ", Visa meddelande från Moskva.
  • "att skapa en mytisk bild av den fiende-Ryssland-att ignorerade de allvarliga problemen i sitt eget land, och den nuvarande situationen har fört dem till ljus"
  • Utrikesministeriet i Moskva, i en kommentar på reaktionen av presstjänsten, "en fråga av pressen om anti guvernement protester från Rumänien", om hur fungerar Ryssland protester i Rumänien och anser att rumänska ledarna var fel.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-12 00:53



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack jag översatt, se det som är väsentlig nu vem är oligarken i Rumänien
2017-02-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Bara inte Rumänien går in i samma fälla som Ukraina gjorde,med en kluven regeringsmakt där 1/2 statsmakten bestod av ryskt inflytande korrupta oligarker,ryska horor som agenter åt Putin osv.
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP