Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Denna text är Publicerad även på face bok .


Mr. Trump Practical Jocks.

Sprider sig över hela världen och i varje sovrum hem Office hörna där vanliga folket fins på en fredags kväll-midnattnatt.

Det är inte samma "la dolce  vita liv" Att vara politiker inbär resor, frustationer, behärskningar man hinner inte tänka som folket gör lite mer avslappnad, oseriös, Men det gör Mr. Trump. Tack vare en underbar kvinna vid sin sida som älskar honom till vansinne!

Men att se så ett så stor engagemang över hela världen som undrar sig om vi har ren mjöl i påse som svensk nation det var roligare för mig, och svenska politiker som inte kan koppla av att presidentens reflektioner kom från en vanlig flyghangar, på weekend resa i Florida. bland vanliga människor som behöver reklam för turism.

Så ja, som president man har ordet in the träsk och i Vita Huset. Men man måste göra skillnad att ändå det är en Practical Jocks plats och  han är känd för det !

Och att kvinnorna nos och träffas universell, för att han har inte slutat för det president ämbetet tänka bara vad roliga är vi kvinnor när de är packade i en idé. som sådan;

wow, så många svar fick han av kvinnor hur fredagsnatten har varit?

P.S, -Sorry jag svarade inte i telefon i fredags natt och det brukar inte heller svara på dag. Men jag följer medierna på flera språk och det tycker blir roligare och roligare se hur gör riktiga internet proffs gör narr av medioker medier som bedrivs från sovrum Office;
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2017-02-20 13:21Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP