Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadslagning:Hålla i direktörens Bank of Canada testiklar.

En gammal dam gick in i bankens huvudkontor med en väska full med pengar!

 

En dag en gammal dam gick in i Bank of Canada med en väska full med pengar.

Den gamla damen ville prata med direktören för att öppna ett konto. tillfrågad hur mycket pengar du vill insätta , och svarade $1,5 miljoner. Nyfiket, direktören frågar varifrån suger. Du så mycket pengar

 

 

Gumman: från vadslagning.

 

Regissör: vilken typ av spel?

 

Gumman: Jag slår vad med dig på 250 000 $ som du har kubik testiklarna.

 

Direktören började skratta , men gammal dam frågar: vill du satsa?

 

Regissör: Självklart! Jag slår vad om att mina testiklar formas. Rund.

 

Gumman: sedan i morgon klockan 10 på ditt kontor och jag tar min advokat som vittne, om du kommer överens.

 

Regissör: instämmer!

 

På kvällen, direktören började oroa sig eftersom den insats och tillbringade långa timmar framför en spegel studera noga testiklarna. Han har vänt på alla sidor, väll byggnader-är varje gång hans testiklar inte verkar i något fall tjänar säker och kubistiska.

 

 

Nästa dag, kl. 10, gumman anlände i kontoret av direktören, tillsammans med sin advokat.

 

 

Sedan, direktören har sparkat av sig trosorna som den gamla damen och hennes advokat sade för att se hur bättre allt. Gamla damen närmade sig honom och frågade om han tillåter hon känna på testiklar . "Naturligtvis, kom!" sade direktören, när det gäller en massa pengar. "Kontrollera och garantera 100%!" Mrs. Med en leende , började jobbet.

 

 

Sedan, direktören såsom advokaten ger huvud. Frågade henne på den gamla damen: "Varför gör hon det?"

 

 

Den senare svarade: "kanske det är därför att som  jag gjorde med bet om honom på $1.000.000 att idag på runt 10 a.m. jag kommer att hålla  direktören i testiklar på min  Bank of Canada.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-20 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP