Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige får sina jalusier på fönstren av okunnighet.

 

Sveriges utryskminister officiella besök inte ens nämns i ryska medier. Det gör mig generad, i stället att diskutera Sveriges intresse, som Östersjö hon ägna sig av andra rebells ryska provinser fejd gamla 3 års i tiden.

Vis struma och stroke gör henne till en lämplig jojo utrikesminister enligt svenskt renommé läkare. Tala om det som fastnat på hjärna vid en vis tid…

 

 

Trump i sin gubbe tappning försätter upplysa amerikanska folket om dem vet vad uranium betydde. ”element 92 ”Och vad kan man göra med det? men här i vår press kommer han inte så ofta få en rubrik plats mera, hans namn är belagd lika med censur i Sverige och det är trist varför ska man bli ledsen på en klok gammal erfaren man som pratar om livets väsentliga saker. När tacksamet exemplen följer lång kedja, medan vi I Sverige som skriker efter goodwill erkännande till vilket som helst pris.

 

”fake news” det är vår och solen skiner, onsdag den 22 februari 2017 i forskar världen säljs bättre så ska dra koldioxid effekterna ”pajen får sin aska var”.

Som sann världs nyhet all kan se på flyg karta att Sverige dränks i blöt snö och i Stockholm det är grå och trist. Med undantag glädje spridare koltrast paret som dyker rakt på balkong efter en bit äpple.

Kvälltidningarna mytoman mondän journalistik tillåter fabulera i vardagen det kallar yttrandefrihet dvs medicinerat folk behöver läsa och verbalisera sig en och samma melodi men man lär sig fort skilja på gaggade journalisters och serösa nyhet. Då det berör på med vem du fikar med... 

Alvarlig talad om dagen efter som hopas på dagen efter imorgon, ja men då blir sol för de och is som på skriskor bana i Paris hur många olyckor och elände och så hela karuselen av desinformation av galen journalistik bara för att sälja inte för att informera. I nuet och korrekt läsarna.

Trump är censurerad i Sverige mer eller mindre erkänns det, och efter ungefär så fungerade pressen 1967 -1989 i Rumänien om jag ska beskriva ärlig känslan;




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2017-02-22 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP