Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"bristen på urskillning är en viktig del av sjukdomen"

 

Att få barn till livet med Dawns syndrom I Rumänien är en stor business.

Många svenskar har rest till Spanien med sådana barn och sätter dem i grov byggnads arbete och erbjuder dem till "puta" restaurang taverna i alkoholisternas åskodning.

Hälsoministern, Florian Bodog, tillsammans med Minister för arbete, Olga Vasilescu, tog beslutet att avbryta ordern avseende barn med Downs syndrom. beställning via som barn med Downs syndrom, blir utan rätt att få en följeslagare.

Oöverträffat beslut: en skola i Timis, skyldig för att betala 100.000 euro familjen till ett barn med Downs syndrom

En skola i länet är skyldig att betala 100.000 euro familjen till ett barn med Downs syndrom. Pojken blev biten för två år sedan av några hundar efter att ha lämnat oövervakade lämnades ut i gatan av en utbildningsanstalt,

Initialt, har dem bett om moraliska skador av 500000 euro från skola i Caldwell och lärare. I första dömdes instans kvinnan till ett år i fängelse med fjädring och betalning av 200 000 euro.

 

Slutligen, efter många överklaganden och en rättegång som varade i nästan två år i hovrätten minskat mängden skadorna, till 100 000 euro, i ett oåterkalleligt beslut.

 

Barnets mor: "kan också vara en miljon, inte betala hans lidande. Ledsen, för förskollärare men mitt barn det bryter min själ. "

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2017-02-24 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP