Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VIKTIGT att följa sitt Hjärta. Tack för att Du läser, hoppas Du följer Ditt hjärta med. LoveLight.


TACK för APPLÅDER, KOMMENTARER & BOKISAR - NUMERA ÖPPET

Hej alla, 

Jag är väldigt tacksam för Applåder och kommentarer samt hedern att Bokmärkas, men det stressar att göra som är kutym här, att svara på varje applåd, bokmärke och kommentar personligt i mail, utan jag är van att svara öppet, och trycka på Gilla-knappen, och Älska-knappen m.fl på kommentarer till mig och på andras kommentarer på Facebook, där jag "bor".  Använder då främst Facebook interaktivt som ett medvetandehöjande medie och inteagerar med glatt hjärta och stor öppenhet med andra kommunikativa eldsjälar. Jag är inte typen som brevväxlar, utan jag vill skriva och dela det mesta offentligt, som i öppna möten som befruktas genom att vi är många. Glädjen i att fler kan läsa, glädjen att jag får vara del i en mångfald.

Denna funktion till öppen interaktivitet saknar jag verkligen här på Poeter, samt att kunna smycka sina alster med hjärtan och diverse symboler som brukar vara del av mina verk. Jag brukar säga att ett alfabet utan hjärta är som en människa/kvinniska utan själ. Eller som en Quinna utan... ...hmmmm. ;-) 

Så jag vill Verkligen Tacka, men nu har jag tusentals oöppnade mail här, och det stressar. Jag kommer därför i fortsättningen att visa min uppskattning och Tacka alla öppet i kommentarer, för det är så jag vill ha det. Jag älskar att ge som få respons, och uppskattning, och ge ödmjukhetens och glädjens uttryck för äkta tacksamhet.

EN SKRIFT ~ och sen feedback och förhoppningsvis små dialoger och fina öppna möten, uppe i det fria. E-mail reserveras så till personliga och förtroliga små samtal.

SÅ! nu är min ordning återställd.

TACK ALLA IGEN - som jag bara inte haft kraft för att räcka till och vara mer än den jag är, dvs en ÄKTA och ÄRLIG PERSON, och svara personligen. Men håll koll, jag svarar numera öppet. Mitt Hjärta flödar bäst "i öppna landskap".

Kram en varm till er kära Skrivarvänner som vill ha, och till er andra finingar en lyckospark i rumpan. Låt Hjärtat fyllas med lust!

TACK ATT NI FINNS! 

DominiQue NVC Costa

PS Jag blir inte vän, såsom Skrivarvän i hast, utan vill lära känna så ordet "Vän" känns äkta, såsom jag vill med ALLA ord, så vill Du bli min vän, så får vi ge det tid, tryck inte bara på knappen och ta min vänskap för självklar. :-) Vänskap är helig, förtrolig, fri och kravlös, och Vi känner i hjärtat en närvaro, även om vi är tysta och ifrån varandra ibland. DS (den skrivglada)

 




Övriga genrer av DominiQueen
Läst 439 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-05 12:59



Bookmark and Share


  DominiQueen
Varmt tack för bokisar och applåder. Det värmer.
LoveBless ~ DominiQue
2017-05-07

  DominiQueen
Niger och Tackar för härliga applåder.
:-)
LoveBless ~ DominiQue
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen