Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Vill Ha Dig !

 

 

 

Att man kan tillfredsställa alla sina begär, innebär inte med nödvändighet att man verkligen lever !

 

Hur kan man förresten Äga en annan människa?

 

Se bara på Donald Trump och Melanie. Är hon kanske mycket lycklig? - Såg du vad han gjorde henne under installationshögtiden?




Övriga genrer (Aforism) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-23 03:58

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra frågor. Alla människor förtjänar självständighet, respekt, äkta relationer och kärlek. När folk gör val som grundar sig på helt andra känslor, blir resultatet därefter... tyvärr...
2017-03-23

    ej medlem längre
Sant!
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP